DaadkrachtNu
Sterk in actie, veerkrachtig vooruit!

Wie zijn wij?

Samen verzorgen we sinds 2 jaar Bewegen voor Ouderen in Tilburg. Dit zijn fysieke en mentale trainingen die in de natuur plaatsvinden. In maart 2024 starten wij met Parkinson Boxing in Tilburg. Ook werken wij met jongeren en jong-volwassenen in diverse typen trainingen.

 Het fysiek bewegen in groepsverband zorgt voor een onderlinge band waarin lief en leed gedeeld wordt. Thema’s die we aanbod laten komen zijn ; lenigheid, coördinatie, uithoudingsvermogen, kracht, samenwerking en cognitieve opdrachten tijdens het actief bewegen. Het boksen en een balspel zijn een voorbeeld van een activiteit.

Humor, vrolijkheid, samen werken, buiten ‘spelen’, stoeien, grenzen opzoeken; het zijn zo enkele termen die onze trainingen typeren. Elke keer weer samen met de deelnemer veranderingen in gedachten en gevoelens ervaren, om zo te werken een weerbaar persoon te worden.

Wij zijn van nature mensen die anderen willen helpen.
Het is voor ons het mooiste wat er is. Het geeft ons voldoening lef en moed te zien groeien en bloeien.

Ons Team

Arlette
Ik werk al 23 jaar als verpleegkundige in binnen en buitenland. De meest uiteenlopende doelgroepen en alle leeftijdscategorieën zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Van verslaving en psychiatrie tot jeugdgezondheidszorg en asielzoekers en alles daar tussenin. Daarnaast ben ik een fervent renner en recreatief kickbokser.

Whatsapp Arlette


Alex
Ik heb 23 jaar gewerkt bij Veiligheid en Justitie, als sportdocent. Sinds 2016 verzorg ik als zelfstandig ondernemer mentale en fysieke weerbaarheid trainingen.

De weerbaarheid trainingen vinden in verschillende accommodaties plaats, zowel binnen als buiten. Bij het dagelijks vastbijten in leerwensen van de deelnemers voel ik me als een vis in helder water.

Whatsapp Alex