DaadkrachtNu
Sterk in actie, veerkrachtig vooruit!

Daadkrachtige Trainingen

 

Bij DaadkrachtNU organiseren wij trainingen op het gebied van weerbaarheid, faalangst, streetwise en groep 8/brugklas. Of je nu individueel wilt deelnemen of als onderdeel van een groep, wij bieden ondersteuning op maat.


FAALANGST TRAINING
Cognitieve, sociale, verborgen en of motorische faalangst betekent eigenlijk dat je dit wel kunt alleen is de spanning je teveel geworden en presteer je daardoor minder. Je bent (over) gevoelig voor een oordeel van anderen, woorden schieten dan tekort of je concentratievermogen is ondermaats.


WEERBAARHEID TRAINING
De cursus wordt op maat afgestemd: Er kan individueel getraind worden, samen met anderen of zelfs met het hele gezin. Afhankelijk van de leerwens en groepsgrootte kan er zowel buiten (achtertuin, park) als binnen (sportzaal, woonkamer, kantoor, lokaal) worden getraind.


STREETWISE TRAINING
Deze training is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. In 5 stappen worden er verschillende vaardigheden aangeleerd om deze uiteindelijk in de praktijk, de wereld, toe te passen. Kortom, een fysieke trainingscursus waarin je wereldwijs wordt gemaakt.


GROEP 8 – BRUGKLAS
Deze training is speciaal bedoelt voor iedereen die op het punt staat naar de middelbare school te gaan. Je verlaat de basisschool, de plek waar je gegroeid bent tot oudste van de school. Op de middelbare school zul je opnieuw je plek moeten vinden.
Wij helpen je met deze training om zelfverzekerd deze nieuwe start te kunnen maken.